TILBAKEMELDINGER

Jeg er generelt opptatt av helse, kosthold og det å leve et naturlig og fornuftig liv med god amvittighet for det jeg putter i meg og bruker tiden min på. Jeg kom over helhetlig hormonhelse kurset og ble nysgjerrig og overrasket over hvor lite jeg egentlig vet om hormonene i kroppen vår og hvor mye de påvirker og styrer. Min opplevelse av kurset var overraskende og veldig positivt og lærerikt. Jeg fikk bekreftet mye jeg vet fra før av om divese ingredienser og matvarer og lærte mye om kroppens funksjon i forhold til hormonene. Ble positivt overrasket over hvor mye de klarte å lære oss på så kort tid og maten var bare helt nydelig. Alt i alt et veldig inspirerende kurs jeg på mitt varmeste vil anbefale!
Maria (25)

 

Jeg takker så mye for en veldig hyggelig inspirasjonskveld med Hippocrates. – Kvelden kan med rette kalles inspirerende. Flotte og flinke kursholdere, veldig bra film. – Maten var helt utrolig, og overgikk all forventning. Varierte og smakfulle retter, også for den kresne. For alle som er ute etter mer kunnskap i å selv lage ”rawfood”, eller ønsker å øke sin forståelse og kunnskap om mat og helse, kan disse kveldene anbefales på det varmeste.
Tove Midtli

 

Mat som medisin, – en genial tanke og et flott kurs!
Vi som deltok fikk innblikk i teorien bak konseptet, presentert på en enkel og grei måte.
I den ene enden av skalaen: et ekstrem-kosthold, for dem som har STORE utfordringer å reversere. I den andre enden av skalaen: et mer “lettspiselig” kosthold, for dem som ønsker å forebygge sykdom og å beholde optimal helse. En super måte, og virkemidler, for å ta mer ansvar for eget liv.
Vi fikk smake på, og lære å lage, levende mat/raw-food i form av juice, nydelige dressinger og en “tunfisksalat” uten tunfisk 🙂
Nå, 4 timer etter kurset, tenker jeg: WOW, dette burde alle få/ha kunnskap om! Så enkelt og så viktig for hver og en av oss. Med slike verktøy kan vi ta bedre valg og mer ansvar for egen helse.
Jeg har satt nøtter og frø i vann, for å teste ut på egen hånd det vi lærte på kurset. Her skal nye vaner etableres 🙂
Glad og inspirert hilsen 🙂
Anne-Sofie Rask

 

Jeg anbefaler matlagingskursene til Magnus og Christian til alle som er interessert i kreativ grønn matlaging ! Magnus tryller frem de lekreste retter og vi nyter maten mens han og Christian snakker engasjert om internasjonal forskning om mat og helse. Magnus er kjempeflink til å demonstrere matlagingen i praksis og han og Christian er veldig inspirernde pedagoger. Morsomme og sosiale kurs !
Vigdis Husevåg

 

Høsten sto for døra og jeg var veldig matlei og trengte ny inspirasjon. Etter disse disse tre kveldene med Christian og Magnus er inspirasjonen på topp igjen . Dere delte kunnskap på en veldig bra måte. Anbefaler alle som ønsker å gjøre forebyggende tiltak for helsen sin å delta på disse kursene. Gleder meg til sjokolade kurs blir satt opp.
Kirstin Arnesen

 

Takk for tre lærerike kurskvelder! Velsmakende mat som gir en lett og god følelse i kroppen ble laget og presentert på en enkel og god måte. Inspirerende forelesninger med gode forklaringer som bekrefter ting man ser konturene av, men ikke helt får tak i på egen hånd. Dette er så viktig kunnskap. Det er ingen tvil i min sjel om at kostholds-Norge trenger hjelp på veien videre dersom folk skal holde seg friske (friskvern) og de syke skal få bedre livskvalitet. Fantastisk at dere finnes – keep up the good work!
Eva

 

Takk for nok et innholdsrikt matkurs med dere to!
Kommer alltid glad og inspirert hjem, og for hver gang lærer jeg masse nytt og tar små og store endringer inn i egen hverdag. 
Kari

 

Vil takke for et utrolig inspirerende Trinn 1 på Hippocrates Helse – et kurs som har ført til at jeg og min familie har innført juicing og Superspirer i hverdagen, og som jeg anbefaler på det varmeste til alle som bryr seg litt om hva de putter i munnen. Christian Daling og Magnus Angeltveit Kjølen har så mye kunnskap og er så dyktige til å videreformidle, demonstrere og forklare. Det aller viktigste for meg er at maten/drikken smaker godt, dernest at det er enkelt å lage og ikke tar for mye tid. Når det på toppen ikke bare er godt for ganen, men i aller høyeste grad godt for kroppen – ja da skjønner ikke jeg hvorfor ikke alle gjør dette! Når jeg kommer over noe jeg tror på og mener er godt for oss mennesker, så sprer jeg budskapet videre. Det skal jeg love dere hele min vennekrets har fått erfare:-) Jeg har fulgt opp med Trinn 2 som absolutt sto til forventningene, og kommer definitivt tilbake på flere kurs i regi av Hippocrates Helse. Tusen takk for flotte kurs så langt.
Katrine Wikborg

 

Jeg vil med dette anbefale ernæringskurs hos Doktor Daling og Ernæringsfysiolog Kjølen. Jeg har ved flere anledninger deltatt på kurs her og innføring av elementer av deres anbefalte endringer i kostholdet gir meg økt energi, humør og overskudd i hverdagen. Bra kurs med fin blanding av teori, praksis og ikke minst smaksprøver.
Egil-Arne Skaun Knutsen

 

Jeg var en av de heldige som deltok på matkurs hos Hippocrates Helse i februar. Rå mat og levende mat var ikke nytt for meg men jeg ønsket å utdype forståelsen av denne type mat og matkunst. Det var mye som falt mer på plass etter disse kursene. At vi ikke fikk utdelt oppskrifter opplevdes mer som frigjørende. Vi må stole på vår intuisjon om hva vi trenger, også bruke det som vi har for hånd. Smake seg til i kreativ matlaging. Vi smakte og nøt. At mat kan være medisin fikk jeg en direkte opplevelse av da jeg smakte på PURRESPIRER! “Poff” sa det ..og åpnet min tette nese og vonde bihuler.. Det var helt utrolig!
Tusen takk for at dere deler dette budskapet, matkunsten og kunnskapen rundt MAT SOM MEDISIN..
Cecilie Tveita