RETREAT

Raw Hippocrates retreat på Mallorca

15-22 Okt 2017

En retreat varer typisk 7 dager. Den gjennomføres i solfylte og vakre omgivelser på Mallorca, Spania.

Uken består av deilig sunn mat, Mindfulness, yoga, berøringsterapi og massasje, samt undervisning i rawfood ernæring og tilstedeværelse i nuet, og forene

kropp, sjel og sinn slik at du kan bli ditt beste jeg.

En retreat har som mål å gi så mye konsentrert påfyll både når det gjelder hvile, vakre omgivelser, vitaliserende raw food og livsvisdom at man får en helt rå kickstart til å gjøre positive og varige forandringer i eget liv.

Vi kan selvfølgelig ikke love at kursdeltakeren blir yngre eller at alt forandrer seg i løpet av uken, men vi kan love vakre omgivelser, deilig mat og inspirerende undervisning. Vi kan også love litt mer glød i huden og ikke minst så kan vi love opplevelsen av økt energi og overskudd.

Vi kan rett og slett love en Raw start til det bedre for eget liv.

Vital og tilstede

På denne retreaten fokuseres det på to ting. Økt vitalitet og økt tilstedeværelse i eget liv. Resultatet av økt vitalitet og økt tilstedeværelse i eget liv vil være bedre livskvalitet i hverdagen.

Økt vitalitet

Alle måltider vil bestå av raw food, eller bedre sagt, levende mat, Dr. Daling er retreatens  kokk og han lager de mest fantastiske, smakfulle og fargerike frokoster,  lunsjer og middager. Alt er basert på økologiske og rå grønnsaker. Det er inspirerende hva godt Dr. Daling kan trylle frem av måltider som kun er plantebasert.

I løpet av uken vil du mest sannsynlig legge merke hvordan energien din endrer seg i positiv retning.

Økt tilstedeværelse i eget liv

For ofte drar tankene oss av til et sted vi ikke liker å være og for ofte fylles våre dager med alle mulige gjøremål. Vi blir på en måte borte i våre egne liv.

Økt vitalitet og økt tilstedeværelse i eget liv:

Dr Daling og Osiris Montenegro gjennomfører daglig et helhetlig og inspirerende undervisningsprogram. Det vil handle om vitalitet og tilstedeværelse. Kosthold og livsvisdom. Deilige smaksprøver.

Undervisningsdagene er passe korte, herlige og inspirerende slik at du som deltaker får øynene opp for hva du vil og hvordan du kan komme dit.

Det egner seg for folk som er slitne eller litt lei og trenger inspirasjon til en ny start av den grunn. Eller for folk som sliter med sykdom. Eller om man ønsker å gå ned i vekt. Det egner seg også for folk som bare ønsker ytterligere inspirasjon til pågående positive forandringer i livene sine.

 

Les mer her.