LEVENDE MAT

Levende mat

Levende mat, også kjent som rawfood, utgjør grunnlaget for vårt livsstilskonsept, og vi har spesielt fokus på ferske økologiske spirer.

Spirer er svært næringstett og vitaliserende mat som kan bidra til bedre helse, og en renere og friskere kropp.

Denne maten gir kroppen rikelig med antioksidanter, enzymer, oksygen, vitaminer, basiske mineraler og plantebaserte proteiner. Enzymer blir kalt “livsgnisten” fordi det er nødvendig for alt liv. Koking og steking ødelegger enzymene, og gjør at kroppen må kompensere ved å produsere flere enzymer selv.

I tillegg til spirer bruker vi fargerike salater og smakfulle mettende retter basert på diverse nøtter, frø, frukt og bær.

Levende mat bevarer hele næringsinnholdet i maten og gir en stabil og god energi.

Spirer

Solsikkespirer inneholder fullverdig protein, som betyr at kroppen får alle aminosyrene den trenger. De er også rik på klorofyll og enzymer, som virker rensende og styrkende på kroppen.

Green sunflower sprouts

Fordeler

Mange opplever at levende mat gir rask og vedvarende vektnedgang, økt energi og reduksjon av allergier og andre helseutfordringer. Huden får en friskere glød, aldringsprosessen bremses ned, og rynker kan bli borte til fordel for en fastere og mykere hud som ikke tørker ut.

Rawfood gjør at folk både ser og føler seg bedre enn de har gjort på mange år, og begynner å huske hvordan det var å være ungdom igjen. Ledende eksperter hevder at dette skyldes detox, som er kjernen av alle effektive anti-aging program.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *