Levende mat som medisin: Sushi, lasagne & pizza

Levende mat som medisin:
Sushi, lasagne & pizza

LEVENDE MIDDAG

Velkommen til introduksjonskurs i levende mat!

På dette kurset får du en innføring i de grunnleggende prinsipper for å komme i gang med levende mat i hverdagen.

Vi vektlegger enkle huskeregler for å lage nydelige retter på rekordtid, så du kan øke ditt daglige næringsinntak uten å bli avhengig av kokebøker.

Middag er for mange etterhvert en utfordring hvis man ønsker å holde seg til et rawfood alternativ.

Smoothie og salat kan fort føles kjedelig og ofte ønsker man at en rawfood middag skal være mer mettende.

En måte å gjøre dette på, er å anvende nøtter og frø som base for både burgere og falaffel etc., på samme måte som i brød og pateer.

På dette kurset lærer vi å lage sushi, lasagne og pizza. Her vil du få gode kunnskaper om prinsippene bak enhver suksessfull middagsrett, og mange tips til smaksvariasjoner for å beholde inspirasjonen.

Dagens teoretiske tema er biofotoner og matkombinering og se på hvordan disse prinsippene kan hjelpe oss alle i hverdagen med å få et mer optimalt tarmmiljø, og dermed også bedret fordøyelse, næringsopptak, og ikke minst immunforsvar.

 

I tillegg til dette får du lære:

– Hvorfor visse typer mat ikke bør spises samtidig for optimal fordøyelse
– Hva biofotoner er, og hvilken rolle de spiller for cellekommunikasjonen
– Helseegenskaper ved diverse krydderurter
– Hvilke oljer og fettkilder vi anbefaler
– Hvorfor uraffinert salt er livsviktig for god helse
– Hvilke faktorer som avgjør matens holdbarhet og hvordan den kan økes

Dette kurset er en del av vårt undervisningskonsept, Hippocrates-programmet, som gir deg verktøyene og kunnskapen du trenger for å ta økt ansvar for egen helse.

Hippocrates Helse er et helhetlig og vitenskapsbasert livsstilsprogram for optimal helse med røtter i 35 års omfattende klinisk forskning ved Hippocrates Health Institute i USA. Her har tusenvis av mennesker transformert sine liv ved å følge enkle kostholdsprinsipper med revitaliserende og avgiftende elementer som gjør at både kropp og sinn gjenfinner sin naturlige medfødte balanse og harmoni. Vi har selv over 15 års erfaring med ernæringsterapi, mat som medisin og terapeutisk kosthold, og kan trygt skrive under på det enorme potensialet denne livsstilen har.

Kurset inkluderer full middag med levende vital mat!

 

 

Våre kursdeltakere sier:

“Mat som medisin, – en genial tanke og et flott kurs! Vi som deltok fikk innblikk i teorien bak konseptet, presentert på en enkel og grei måte. I den ene enden av skalaen: et ekstrem-kosthold, for dem som har STORE utfordringer å reversere. I den andre enden av skalaen: et mer “lettspiselig” kosthold, for dem som ønsker å forebygge sykdom og å beholde optimal helse. En super måte, og virkemidler, for å ta mer ansvar for eget liv. Vi fikk smake på, og lære å lage, levende mat/raw-food i form av juice, nydelige dressinger og en “tunfisksalat” uten tunfisk 🙂 Nå, 4 timer etter kurset, tenker jeg: WOW, dette burde alle få/ha kunnskap om! Så enkelt og så viktig for hver og en av oss. Med slike verktøy kan vi ta bedre valg og mer ansvar for egen helse. Jeg har satt nøtter og frø i vann, for å teste ut på egen hånd det vi lærte på kurset. Her skal nye vaner etableres 🙂 Glad og inspirert hilsen :)”
– Anne-Sofie Rask

“Jeg anbefaler matlagingskursene til Magnus og Christian til alle som er interessert i kreativ grønn matlaging ! Magnus tryller frem de lekreste retter og vi nyter maten mens han og Christian snakker engasjert om internasjonal forskning om mat og helse. Magnus er kjempeflink til å demonstrere matlagingen i praksis og han og Christian er veldig inspirernde pedagoger. Morsomme og sosiale kurs !”
– Vigdis Husevåg

“Jeg vil med dette anbefale ernæringskurs hos Doktor Daling og Ernæringsfysiolog Kjølen. Jeg har ved flere anledninger deltatt på kurs her og innføring av elementer av deres anbefalte endringer i kostholdet gir meg økt energi, humør og overskudd i hverdagen. Bra kurs med fin blanding av teori, praksis og ikke minst smaksprøver.”
– Egil-Arne Skaun Knutsen

 

Påmelding til kurs 3. mars her.

Se vår event-kalender her.

Klikk her for kursoversikt og mer informasjon.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *