Rawfood sjokolade
Hadde det ikke vært deilig å kunne lage og servere sjokolade og desserter uten hvitt sukker og melkeprodukter, som ikke bare er sunne, men også inneholder ingredienser som sammensatt tilsvarer et sunt og næringsrikt lite måltid?
Tradisjonelt sett har kakaobønnen blitt verdsatt høyere enn gull og vært elsket av hele verden.
Med tilnavnet ‘gudenes mat’ er kakao en av naturens rikeste kilder til en rekke essensielle næringsstoffer.
Sjokolade har gjennom vitenskapelige studier blitt assosiert med et langt liv og god helse.
Nå tar vi kakao til neste nivå, og introduserer rå sjokolade hvor alle de dyrebare næringsstoffene bevares, slik at du kan høste det fulle potensialet av kakaobønnens ekstraordinære egenskaper.
Her får du lære å lage rå sjokolade, sjokolademousse, brownies og sjokoladeis.
Vi gir en innføring i de sunne søtningsstoffene som finnes og hvordan man kan kombinere disse for å skape den runde, søte og fyldige smaken som kjennetegner gourmet sjokolade.
Du vil også lære om hvilke andre ingredienser man bruker i sjokolade og hvordan man kan bygge opp sjokoladen til ikke bare å være en dessert, men et næringsrikt lite måltid i seg selv.
Kurset inkluderer oppskrifter og masse smaksopplevelser underveis.
Sjokolade forlenger livet – Kakaofruktens fordeler