Levende mat som medisin 2: Melk, brød & pålegg

Levende mat som medisin 2:
Melk, brød & pålegg

brokkolispirer-christian daling

På dette kurset får du en innføring i levende mat som medisin fra lege Christian Daling og ernæringsfysiolog Magnus A. Kjølen.

Her får du lære de grunnleggende prinsippene for å komme i gang med levende mat i hverdagen.

Hovedfokuset er hvordan du på en enkel måte kan implementere levende mat i kostholdet for økt næringsinntak og matglede i hverdagen.

Vi lager mandelmelk med mange variasjoner, dehydrert brød basert på frø, spirer og grønnsaker, samt forskjellige enkle påleggsvarianter.

Nøtter og frø er fantastiske kraftstasjoner, for ikke å si både nærings- og energibomber. De fungerer som et perfekt supplement til salater og spirer og utvider mulighetene enormt innenfor levende mat.

 

Dette får du:

– Fire timers undervisning med lege Christian Daling og ernæringsfysiolog Magnus A. Kjølen (verdi kr. 7000)
– Vitenskapen om rent og godt vann, og betydningen det har for kroppen
– En dypere forståelse av hva rawfood, eller levende mat, egentlig handler om
– Hvorfor vi egentlig blir syke, og hvordan vi kan forebygge på best mulig måte
– Hvordan du kan redusere giftnivået i maten din på en enkel måte
– Prinsipper som inngår i utgangspunktet for mandelmelk og annen nøttemelk
– Hvordan nøtter og frø kan gjøres mer næringsrike og fordøyelige
– Sammenhengen mellom antioksidanter, levende mat og negativ elektrisk ladning
– Hvorfor vi tørker spirebrødet i en dehydrator på 42 grader
– Full middag med levende vital mat (verdi kr. 400)

 

Kursholderene Christian Daling (lege) og Magnus Kjølen (ernæringsfysiolog) har flere års erfaring med ernæringsterapi, mat som medisin og terapeutisk kosthold.

Hippocrates Helse er et helhetlig og vitenskapsbasert livsstilsprogram for optimal helse med røtter i 35 års omfattende klinisk forskning ved Hippocrates Health Institute i USA. Her har tusenvis av mennesker transformert sine liv ved å følge enkle kostholdsprinsipper med revitaliserende og avgiftende elementer som gjør at både kropp og sinn gjenfinner sin naturlige medfødte balanse og harmoni. Vi har selv over 15 års erfaring med ernæringsterapi, mat som medisin og terapeutisk kosthold, og kan trygt skrive under på det enorme potensialet denne livsstilen har.

Kurset egner seg både for terapeuter som vil utvide sin “verktøykasse”, og folk flest som ønsker bedre helse, søvnkvalitet og mer energi i hverdagen.

 
Våre kursdeltakere sier:

“Mat som medisin, – en genial tanke og et flott kurs! Vi som deltok fikk innblikk i teorien bak konseptet, presentert på en enkel og grei måte. I den ene enden av skalaen: et ekstrem-kosthold, for dem som har STORE utfordringer å reversere. I den andre enden av skalaen: et mer “lettspiselig” kosthold, for dem som ønsker å forebygge sykdom og å beholde optimal helse. En super måte, og virkemidler, for å ta mer ansvar for eget liv. Vi fikk smake på, og lære å lage, levende mat/raw-food i form av juice, nydelige dressinger og en “tunfisksalat” uten tunfisk 🙂 Nå, 4 timer etter kurset, tenker jeg: WOW, dette burde alle få/ha kunnskap om! Så enkelt og så viktig for hver og en av oss. Med slike verktøy kan vi ta bedre valg og mer ansvar for egen helse. Jeg har satt nøtter og frø i vann, for å teste ut på egen hånd det vi lærte på kurset. Her skal nye vaner etableres 🙂 Glad og inspirert hilsen :)”
– Anne-Sofie Rask

“Jeg anbefaler matlagingskursene til Magnus og Christian til alle som er interessert i kreativ grønn matlaging ! Magnus tryller frem de lekreste retter og vi nyter maten mens han og Christian snakker engasjert om internasjonal forskning om mat og helse. Magnus er kjempeflink til å demonstrere matlagingen i praksis og han og Christian er veldig inspirernde pedagoger. Morsomme og sosiale kurs !”
– Vigdis Husevåg

“Jeg vil med dette anbefale ernæringskurs hos Doktor Daling og Ernæringsfysiolog Kjølen. Jeg har ved flere anledninger deltatt på kurs her og innføring av elementer av deres anbefalte endringer i kostholdet gir meg økt energi, humør og overskudd i hverdagen. Bra kurs med fin blanding av teori, praksis og ikke minst smaksprøver.”
– Egil-Arne Skaun Knutsen

 

Se vår event-kalender her.

 

Håper vi sees! 🙂

Klikk her for kursoversikt og mer informasjon.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *