Kom i gang med Levende mat!

Introtilbud på fraktfri ukeslevering til Oslo fra Hoppestad Gård.

Vi vet hvor vanskelig det kan være å finne ferske gode spirer i Oslo.

Derfor har vi nå gjort det enklere enn noensinne å introdusere levende mat i kostholdet, uten å hverken bruke mer tid eller penger.

Du kan nå få de ferske spirene levert direkte hjem til deg i Oslo hver mandag uten tillegg i prisen. Du finner ikke ferskere eller bedre spirer enn dette.

Etter våre anbefalinger har Hoppestad Gård laget en spirepakke som sikrer deg optimalt næringsinnhold med hele spekteret av helsebringende fytonæringsstoffer.

Spirepakken består av:

1 x Brokkolispirer, 250 g
1 x Kløverspirer, 250 g
1 x Solsikkespirer, 250 g
1 x Erteskudd, 250 g
1 x Hvetegress, 250 g
1 x Linsemiks (inneholder spirer av kikerter, linser og mungbønner)
1 x Spirebrød med hvitløk og cayenne

NB! Hvetegresset må juices i en slowjuicer, og kan ikke spises som de andre spirene.
Solsikkespirer egner seg også meget bra til slowjuicing.

Har du ikke en slowjuicer? Ta kontakt for vår anbefaling!
Hvetegresset kan eventuelt byttes i en annen spiretype.

Minimumsbestilling 490.- pr. gang.
Bestilling senest fredag kl. 12 for levering mandag, eller onsdag kl. 12 for levering torsdag.
Levering til Bærum og Oslo
Det faktureres for 3 uker av gangen, fakturaen kommer etter første levering.
Du får 5% rabatt ved fast bestilling.
Du kan altså gjøre endringer i leveransen hver tredje uke.

Introtilbud: kr. 100 rabatt,- på første leveranse trekkes automatisk på første faktura.
(Tilbudet gjelder bare på første levering)

 

For å bestille fast hjemmelevering av ferske økologiske spirer fyll ut dette skjemaet:

 

[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true” ajax=”true”]

 

NB! Dette tilbudet gjelder bare i en begrenset periode.

Send gjerne til venner bekjente som også ønsker dette tilbudet!

 


For spørsmål om spirene eller levering, kontakt Hoppestad gård på post@hoppestad.no

 

Kommentarer

kommentarer

Published by Magnus Kjølen

Magnus er utdannet ernæringsfysiolog ved Atlantis Medisinske Høgskole. Han har tilleggsutdannelse innen psykologi og journalistikk og har de senere årene fordypet seg i fagfeltene epigenetikk, fermentert mat og adaptogene urter.