Helhetlig hormonhelse

Få tilbake din vitalitet og gjenopprett energinivåene.Hormonsystemet er avgjørende for regulering av alle kroppens funksjoner. Alt fra muskelvekst og forbrenning til søvnkvalitet og seksualitet styres av hormonene.

På dette kurset får du lære mer om hvordan du kan gjøre kosthold og livsstilsendringer som opprettholder god hormonhelse.Vi har fokus på årsaksrettede tiltak som legger til rette for at du skal kunne ta økt ansvar for egen helse.

På kurset får du blant annet lære om:
– Fem effektive urter som støtter binyrenes oppgaver, bidrar til avgiftning og raskere regenerasjon av binyren
– Hva man bør unngå for å bevare friske binyrer
– Mat som hjelper leveren tilbake i balanse
– Leverens rolle for avgiftning og fordøyelse
– Hvorfor leveren avgjør binyrenes helse
– Hvordan leveren kan renses for miljøgifter og avfallsstoffer

Kursholder er ernæringsfysiolog Magnus A. Kjølen

Bestill her


Våre kursdeltakere sier:

Jeg er generelt opptatt av helse, kosthold og det å leve et naturlig og fornuftig liv med god amvittighet for det jeg putter i meg og bruker tiden min på. Jeg kom over helhetlig hormonhelse kurset og ble nysgjerrig og overrasket over hvor lite jeg egentlig vet om hormonene i kroppen vår og hvor mye de påvirker og styrer. Min opplevelse av kurset var overraskende og veldig positivt og lærerikt. Jeg fikk bekreftet mye jeg vet fra før av om divese ingredienser og matvarer og lærte mye om kroppens funksjon i forhold til hormonene. Ble positivt overrasket over hvor mye de klarte å lære oss på så kort tid og maten var bare helt nydelig. Alt i alt et veldig inspirerende kurs jeg på mitt varmeste vil anbefale!
– Maria (25)

Takk for tre lærerike kurskvelder! Velsmakende mat som gir en lett og god følelse i kroppen ble laget og presentert på en enkel og god måte. Inspirerende forelesninger med gode forklaringer som bekrefter ting man ser konturene av, men ikke helt får tak i på egen hånd. Dette er så viktig kunnskap. Det er ingen tvil i min sjel om at kostholds-Norge trenger hjelp på veien videre dersom folk skal holde seg friske (friskvern) og de syke skal få bedre livskvalitet. Fantastisk at dere finnes – keep up the good work! ~ Eva