BACKUP

Hippocrates Helse tilbyr et nytt og unikt program i Norge innen effektiv livsstilsendring. Vi gir deg verktøyene du trenger for et renere og mer vitalt liv.

Vi har en integrert tilnærming til helse og velvære, og vårt mål er å hjelpe deg til å ta kontroll over din egen helse ved å tilby verktøy og kunnskap som bidrar til å øke din energi og livskvalitet.

Økt vitalitet og en kropp som fungerer optimalt gjør livet ditt bedre.

Vi spiller på lag med kroppen og naturen ved å støtte kroppens egne revitaliseringsprosesser.

Derfor har vi valgt “lev bedre” som vårt motto.

 

“Our food should be our medicine and our medicine should be our food.”
– Hippocrates

90% av cellene vi bærer rundt på er ikke våre. De tilhører bakterier som påvirker alt fra immunforsvar og fordøyelse til mental helse og livsstilssykdommer. Levende mat gir et bedre tarmmiljø som danner grunnlaget for økt mangfold av gode bakterier. Les mer.

DSCF4219

Hippocrates Helse er et helhetlig og vitenskapsbasert livsstilsprogram for optimal helse med røtter i 35 års omfattende klinisk forskning ved Hippocrates Health Institute i USA.

Her har tusenvis av mennesker transformert sine liv ved å følge enkle kostholdsprinsipper med revitaliserende og avgiftende elementer som gjør at både kropp og sinn gjenfinner sin naturlige medfødte balanse og harmoni.

Vi har selv over 15 års erfaring med ernæringsterapi, mat som medisin og terapeutisk kosthold, og kan trygt anbefale alle å inkludere elementer fra dette konseptet i hverdagen.

 

DSCF4227

Hippocrates-programmet består av 10 kurs i levende mat og vital livsstil som gir deg alle verktøyene og kunnskapen du trenger for å begynne å ta ansvar for egen helse.

Varige endringer starter med økt bevissthet om eget liv og helsesituasjon. Du må gå veien selv. Vi gir deg kartet som gjør at du lykkes.

Kontakt oss for å avtale en time.


Magnus kurs

“The doctor of the future will give no medication,
but will interest his patients in the care of the human frame,
diet and in the cause and prevention of disease.”

― Thomas A. Edison

 

 

Våre verdier

Levende

Levende mat gir en levende og vital kropp!

Enkelt

Gjør hverdagen enkel! Vi gjør det lett å lage god mat.

Rent

Ren økologisk mat, rent ionisert vann og ren luft gir økt vitalitet og energi!

 

Jannecke Øinæs intervjuer Christian Daling om fordeler med å erstatte melk, kjøtt og brød med plantebasert diett.

 

Følg oss på sosiale medier:

facebook instagram