OM OSS

Christian Daling, lege

Christian Daling

Christian Daling er utdannet allmennlege fra UIO og har hatt fokus på komplementærmedisinsk behandling i form av kostholds- og livsstilsendringer for å styrke immunsystemet.
Han definerer komplementærmedisinsk behandling som det du ønsker å gjøre i tillegg til det eksisterende sykehustilbudet. Daling har lang erfaring med pasienter som har valgt livsstilsendring for å gjenvinne balanse i kroppen.

Å bruke kostholdet til å styrke immunforsvaret er noe Daling virkelig brenner for.
Han er en «raw food» entusiast, og var med på å starte Norges første rene raw food spisested, Helt Rå i Sandvika. Raw food, eller levende mat som han kaller det, er hovedsalkig vegansk, økologisk mat som ikke er varmet opp til mer enn 42 grader.
Det gjør at vitaminer og enzymer bevares bedre.

Magnus Angeltveit Kjølen, ernæringsfysiolog

Magnus Angeltveit Kjølen har fokus på hvordan maten vi spiser påvirker alt fra hormoner til inflammasjon og tarmhelse. Gjennom hans egen reise for å bli frisk har han tilegnet seg unik kunnskap og metoder som gjør at du kan komme deg raskest mulig tilbake til helse og velvære igjen.

Gjennom coaching og gruppeundervisning får du innblikk i enkle prinsipper som bidrar til å optimalisere kroppens indre miljø, styrke immuniteten og skru på den genetikken som gjenspeiler din mest vitale utgave.

Magnus har en helhetlig, bærekraftig og integrert tilnæring til helse, med hovedfokus på levende mat og urtemedisin.

Bestill time

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *