Christian Daling, lege

Christian Daling

Christian Daling er utdannet allmennlege fra UIO og har hatt fokus på komplementærmedisinsk behandling i form av kostholds- og livsstilsendringer for å styrke immunsystemet.
Han definerer komplementærmedisinsk behandling som det du ønsker å gjøre i tillegg til det eksisterende sykehustilbudet. Daling har lang erfaring med pasienter som har valgt livsstilsendring for å gjenvinne balanse i kroppen.

Å bruke kostholdet til å styrke immunforsvaret er noe Daling virkelig brenner for.
Han er en «raw food» entusiast, og var med på å starte Norges første rene raw food spisested, Helt Rå i Sandvika. Raw food, eller levende mat som han kaller det, er hovedsalkig vegansk, økologisk mat som ikke er varmet opp til mer enn 42 grader.
Det gjør at vitaminer og enzymer bevares bedre.

Magnus Angeltveit Kjølen, ernæringsfysiolog

Har du nådd et helsemessig platå hvor du ikke kommer videre? Føler du at mangler den energien som ville gjort deg i stand til å leve den beste utgaven av deg selv?

Magnus Angeltveit Kjølen (ernæringsterapeut) har i en årrekke hjulpet hundrevis av mennesker med kostholds- og livsstilsendringer før økt vitalitet og velvære.

Gjennom coaching og gruppeundervisning får du innblikk i enkle prinsipper som bidrar til å optimalisere kroppens indre miljø, styrke immuniteten og skru på den genetikken som gjenspeiler din mest vitale utgave.

Magnus har en helhetlig, bærekraftig og integrert tilnæring til helse, med hovedfokus på mindset, avgiftning, remineralisering, motivasjon, hormonbalanse og tarmhelse.

Bestill time