green-juice-spread

Det finnes mange grunner til å begynne med juicing.
Her er noen av de viktigste.

Full av basiske næringsstoffer

Kroppen er avhengig av bestemte pH-nivåer for å opprettholde god helse. Denne pH’en er lett basisk. Dessverre spiser de fleste i dag for mye syredannende mat. Sykdom kan lettere oppstå i en sur kropp med lite oksygen.

Grønne juicer er ren flytende basisk næring som tas opp i blodet nesten umiddelbart. Jevnlig inntak av grønne juicer og et basisk plantebasert kosthold vil bidra til å gjenopprette immunitet og balanse i kroppen.

Upasteurisert er best

Alle juicer du kjøper på butikken er pasteuriserte. Dette innebærer at varmesensitive fytonæringsstoffer og enzymer går tapt, og juicen blir samtidig mer høyglykemisk. Ved å lage din egen grønne juice kan du unngå kunstige tilsetningsstoffer, søtningsstoffer, konserveringsmidler og andre kjemiske tilsetninger som ikke bidrar til økt vitalitet.

Når juiceren gjør jobben med å bryte ned fiberet kan kroppen bruke mer energi på andre ting enn fordøyelse.

Grønnsaker er en god proteinkilde. Grønn salat inneholder rikelig med muskelbyggende aminosyrer.

Naturlig mat som ikke har blitt kokt eller prosessert er full av levende enzymer. Pasteurisert juice mangler disse enzymene.

Mange som begynner med grønn juice opplever økt energi i løpet av kort tid.

 

 

Kursplan

Dato Kurs Sted Pris
3. mai. Levende mat som medisin 2 INCH (Oslo) kr. 1690
10. mai. Levende mat som medisin 3 INCH (Oslo) kr. 1690
15. mai Fermentert mat & kombucha INCH (Oslo) kr. 1690
10. jun Detox retreat i Malaga Santillan Mer info

Klikk på kurset for å komme til påmeldingssiden.
Eller send en e-post til kontakt@hippocrates.no.

Kommentarer

kommentarer