BIOMATTEN

BIOMATTEN

Biomatten produserer FIR (far infrared) varmestråler og negative ioner.
FIR ble oppdaget av NASA å forbedre sirkulasjon og kjernetemperatur, uten muskelkontraksjoner. FIR-lys reduserer hevelser, øker blodsirkulasjonen, og har vist seg å kunne nøytralisere skadelige celler uten å påvirke de friske cellene.

Disse helsebringende varmebølgene går opptil 15 cm inn til de innerste lagene av kroppen, og stimulerer til økt helbredelse og regenerering av nerver og muskelceller.

Biomatten produserer også negative ioner, som gir cellene dine en massasje på molekylært nivå. Dette akselererer og gir en mer dyptgående helbredelsesvirkning.
Den balanserer kroppen pH-verdi ved å redusere syrenivået, og kan aktivere hele kroppens cellulære kommunikasjonssystem slik at alle kroppsfunksjoner fungerer mer effektivt. Negative ioner kan lindre allergier, migrener og bihuleproblemer.

Disse to komponentene overføres via ametyst kvarts kanaler som dekker hele Biomattens overflate. Ametyst kvarts er naturens superleder, vitenskapelig vist å kunne gi den mest stabile og effektive overføring av naturlige FIR-lysbølger inn i kroppen. Den er kjent for å være en kraftig avgifter, og kan være til hjelp for å gi slipp på avhengigheter som alkohol, mat og stoffmisbruk, samt “hangovers” og rester av giftstoffer.

Denne teknologien har vært i bruk ved Spa-sentre og profesjonelle klinikker over hele verden. Fysiologiske terapeuter, kiropraktorer og akupunktører ser fordelene dette gir for sine klienter. Både Boeing og Microsoft har gitt sine ansatte fri tilgang på bruk av Biomatter ved sine arbeidsplasser.

 

Biomatten kan bidra til:

– Økt blodsirkulasjon

– Styrket immunforsvar

– Smertelindring

– Økt forbrenning av kalorier

– Mindre stivhet i ledd og muskler

– Redusert tretthet og stress

– Renere og friskere hud

– Fjerne gift- og avfallstoffer

 

Biomatten er godkjent som medisinsk utstyr i USA, Japan og Korea.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *