TIMEBESTILLING

VÅRT PROGRAM

Vi tilbyr et tre-delt program for livsstilsendring mot et renere og mer vitalt liv.

Av erfaring vet vi at dette gir en synergieffekt som gjør at folk faktisk endrer livsstil på sikt.

 

1. Inspirasjon og læring

Kursserien vår tar sikte på å inspirere deg til å se hvor enkelt det kan være å lage mat som både ser og smaker godt. Her blir du samtidig introdusert til nye matvarer og ingredienser som gjør det lettere å legge om kostholdet i positiv retning.

 

2. Individualisert oppfølging

Gjennom individuelle konsultasjoner og coaching kan vi skreddersy et program som passer akkurat dine mål, behov og personlige utfordringer.

 

3. Optimaliserende behandling

Vår infrarøde spa gir kroppen din et skikkelig boost dersom du ønsker mer energi og raskere resultater!

 

OM OSS

 

Christian Daling, lege

Christian Daling er utdannet allmennlege fra UIO og ernæringsekspert. Han har avtjent turnustjeneste ved Stensby sykehus og Hurdal kommune. I etterkant har han jobbet med vektlegging av komplementærmedisinsk behandling og et sterkt fokus på diett og kosthold som et ledd i å styrke immunsystemet maksimalt. Han definerer komplementærmedisinsk behandling som det du ønsker å gjøre i tillegg til det eksisterende sykehustilbudet. Daling har lang erfaring med pasienter som har valgt livsstilsendring for å bekjempe alvorlige sykdommer som for eksempel kreft og diabetes. Å bruke kostholdet til å styrke immunforsvaret er noe Daling virkelig brenner for. Han er en «raw food» entusiast, og var med på å starte Norges første rene raw food spisested, Helt Rå i Sandvika. Raw food, eller levende mat som han kaller det, er hovedsalkig vegansk, økologisk mat som ikke er varmet opp til mer enn 42 grader. Det gjør at vitaminer og enzymer bevares bedre.

 

Magnus Angeltveit Kjølen, ernæringsfysiolog

Magnus Angeltveit Kjølen er utdannet ernæringsfysiolog. Han fokuserer på integrert medisin, med en individualisert tilnærming til hele spekteret av faktorer som danner grunnlaget for optimal vitalitet. Han inkluderer effektive verktøy og prinsipper fra naturmedisinske tradisjoner som ayurveda og kinesisk medisin, og individualiserte opplegg basert på fytoterapi (medisinske urter) og levende mat. Gjennom mange års studier av, og personlig erfaring med både vestlige og østlige helsesystemer har han tilegnet seg en grundig forståelse av de mest effektive strategiene for å rense kroppen og støtte dens naturlige helbredende prosesser mot økt harmoni og velvære. Han tar også hensyn til hvordan sinn og følelser påvirker immunforsvaret (psykoimmunologi) og kroppens prosesser generelt.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *